Inquiry
Form loading...
O le faaaliga CANTON FAIR

Tala Fou

Tala Fou Categories
    Tala Fou Fa'apitoa

    O le faaaliga CANTON FAIR

    2024-02-20 15:58:22

    O oloa tumama tetele na auai i le 122th ma le 133th canton fair.
    I le 122th Canton Fair, na fa'aalia ai e le tele o oloa tumama le tele o oloa sima, e aofia ai faleuila, pesini, urinal, squat pan ma isi.
    I le 133th Can ton fair, na fa'aalia ai le tele o oloa tumama i le tele o mea fou o fale ta'ele. O le tulaga o le kamupani na tosina mai ai le toatele o tagata asiasi na faaalia le fiafia tele i le lelei ma le tele o oloa na ofoina atu. Matou te fesoʻotaʻi ma maua le galulue faʻatasi ma tagata faʻatau mai le lalolagi atoa e ala i faʻaaliga, e masani lava ona sau mai atunuu i sasaʻe ogatotonu, Europa, i sautesasae o Asia ma Amerika i Saute.
    O oloa tumama tetele ua tuuto atu i le tuuina atu o ana oloa fou ma auaunaga i le Canton Fair. O le faʻaaliga e maua ai se avanoa sili mo kamupani e fegalegaleai ai ma tagata faʻatau ma paʻaga mai le lalolagi atoa ma faʻavae ni pisinisi fou.

    • newsssyncp
    • newsss1 (1)ra6
    • newsss1 (4)8kv
    • newsss1 (2)dpq
    • newsss1 (3)0go
    • newsss1 (5)qzw

    China Import and Export Fair, lea e lauiloa foi o le Canton Fair, na faavaeina i le tautotogo o le 1957. Faʻatasia e le Matagaluega o Pisinisi a le PRC ma le Malo o Tagata o Guangdong Province ma faʻatulagaina e Saina Foreign Trade Center, e faia uma. tautotogo ma le tautoulu i Guangzhou, Saina. I le avea ai o se faʻasalalauga faʻavaomalo faʻavaomalo faʻatasi ma le talafaasolopito sili ona umi, o le tele tele, o le faʻaaliga sili ona atoatoa, le tele o tagata faʻatau, o le atunuʻu faʻatau faʻatau sili ona tele ma le tele o pisinisi faʻatau i Saina, Canton Fair ua taʻua o Saina Nu.1 Fair ma le fuafaatatau o fefaatauaiga a Saina i fafo.
    O le National Pavilion (vaega auina atu i fafo) o Canton Fair ua fa'avasegaina i vaega e 16 o oloa, lea o le a fa'aalia i vaega e 51. E silia ma le 24,000 o fa'alāpotopotoga tau fefa'ataua'iga sili a Saina (fa'alapotopotoga) o lo'o auai i lea fa'aaliga. E aofia ai pisinisi tuma'oti, falegaosimea, fa'alapotopotoga su'esu'e fa'asaienisi, atina'e uma e pulea e tagata mai fafo, ma kamupani fefa'ataua'iga i fafo.
    O lo'o taula'i le fa'atauva'a i fefa'ataua'iga i fafo, e ui o lo'o faia fo'i i'inei pisinisi fa'aulufale mai. E ese mai i mea ua taua i luga, o ituaiga pisinisi eseese e pei o le tamaoaiga ma tekinolosi felagolagomai ma fefaʻatauaʻiga, asiasiga o oloa, inisiua, felauaiga, faʻasalalauga, ma fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga o isi gaioiga e masani ona faia i le faʻaaliga.